EL CAMPIONAT SOCIAL ES DECIDIRÀ A MARTORELL

Publicado por Secció de Fons UAR dimarts, 13 de maig del 2014

Drespres de 10 jornades disputades al campionat social, aquest es liderat per el Fede Haba en categoria masculina i la Nuria Segura en categoria femenina. Tot i això no sabrem els campions finals fins l'ultima jornada, el 8 de juny en la cursa solidaria de Martorell. 

En categoria masculina hi ha tres candidats a quedar campions de la edició 2013/14:El Fede Haba amb 374 punts, l'Ivan Santos amb 329 punts i el Jose Miguel Segovia amb 318 punts. Cal recordar que puntuen les 5 millors curses del campionat i el Fede ja ha disputat 5 curses mentres que l'Ivan i el Jose Miguel nomes han disputat 4. 

En categoria Femenina la Núria lidera la classificació amb 415 punts i li segueix la Pilar amb 394 punts però les dues corredores ja han disputat 5 curses així que sembla que la Núria te bastant coll avall el campionat. 

Us recordem que per poder tindre dret a cap premi s’ha de participar com a mínim en 5 curses puntuables al campionat social. Us esperem a tots el 8 de juny en la 2a cursa i marxa solidaria de Martorell per la salut mental