CURSA DE MUNTANYA DE RUBÍ

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 6 de maig del 2013

Aquest diumenge 5 de maig va tenir lloc una nova edició de la cursa de muntanya de Rubí. El circuit va ser el mateix que el de l'edició de l'any passat, sortint des de el pavelló de la llana i passant per els camins forestals de can roig. Els 6 primers kms transcorren per pistes i es on s'acumula la majoria del desnivell positiu de la prova. Una vegada passat l'avituallament del km 6 comença la part mes divertida amb baixades per corriols fins que en el km 9 ens trobem un talla foc on es obligat pujar caminant. Després d'aquesta última pujada ens trobem un recorregut força ràpid fins que arribem al canya veral on s'ha d'anar amb una mica de compte. En total surten 11,5km i 300 m de desnivell positiu.

En aquesta 13a edició van participar un total de 450 corredors, esgotant els dorsals un parell de dies avanç de la cursa. El guanyador de la prova va ser el Jordi Hernando del C.A.Berga amb un temps de 46'35''.  En categoria femenina la guanyadora va ser la Marta Robert amb un temps de 57'52''.

Representat a la U.A.Rubi van haver-hi un total de 12 corredors, aconseguint magnífics resultats ja que varis dels nostres corredors van pujar al podi. Una prova del nivell que van demostrar els corredors de la U.A.R.  es que 7 dels nostres corredors van acabar entre els 40 primers classificats. El primer corredor de la U.A.R. en arribar a meta va ser el Gregorio Ayuso amb un magnífic temps de 49'18'' i quarta posició de la general, a mes de primer classificat de la categoria V1M. També cal destacar al Roman Mota que amb 51'28'' va a acabar catorzè de la general i tercer de la categoria V1M. l'Ivan Santos, Jose Manuel Santamaria, Victor Gimero, Jordi Rangel i Jose Miguel Segovia van ser la resta de corredors que van acabar entre els 40 primers. Completen el llistat de corredors de la UAR el Mario Molina que va acabar en la posició 94, el Miquel Parrilla en la posició 154 i el Salva Morales en la 247.

Per la part femenina els resultats van ser iguals de magnífics ja que la Pilar Marcos va  ser la cinquena noia de la classificació general amb un temps de 1h03'26'' i tot seguit va a arribar la Núria Segura amb un temps de 1h03'30'' i sisena dona i primera de la seva categoria V1F.

Tant el Gregorio com la Pilar van ser els primers locals i van ser premiats com tals.

Aprofitem per felicitar al C.E.Rubí per la organitzacio d'aquest cursa.