26a EDICIO ELS 10 DE LA LLAGOSTA

Publicado por Secció de Fons UAR dijous, 11 d’abril del 2013

El diumenge 7 d’abril es va celebrar la 26a edició dels 10 kms de La Llagosta. Va fer un dia molt agradable per córrer, solejat però no calorós. El recorregut, en general força pla, i sense massificacions, el fa idoni per tal d’assolir marques personals. L' inici de la cursa es fa per mig del poble, per algunes vies estretes però a partir del km 5 el recorregut surt del casc urbà i s' endinsa en un circuit de terra.

Els guanyadors de la cursa han estat en Iván Limia Boo en categoria masculina (32’24’’) i Loida Reyes Oyono en categoria femenina (37’58’’). Cal felicitar a l’Ajuntament de La Llagosta i a Fondistes La Llagosta per la bona organització de la cursa. Una cursa recomanable pel bon ambient entre els participants, per l' organització de la cursa i per la "bossa del corredor" bastant complerta i l' entrepà de pernil com a recompensa final.
La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 6 atletes. El primer del club ha estat en Roman Mota amb un excel·lent temps de 35’51”. El següent ha estat en Ivan Santos , seguit a prop de Toni Navas assolint, tots dos, marca personal amb un temps de 36’53’’ i 37’03’’ respectivament. A continuació va arribar a meta en Jordi Porrera, ja recuperat de la seva lessió, amb també un bon temps, 39’33’’ i després les noies, la Pilar Marcos (44’18’’) e Isabel Pinheiro (56’30’’).

Pròxima cursa del campionat social: Bombers