Cursa nocturna dels mussols

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 25 de març del 2013

Celebrada la nit del dissabte 23 de març a Sant Quirze del Vallès, la cinquena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols va tornar a viure una gran competició, amb més de 550 participants que van omplir de llum les muntanyes de la Serra de Galliners. Repetint el guió del 2012, Jordi García (AC77) i Mònica Ardid (U.A.Terrassa) van pujar al graó més alt del podi.
La nit va resultar esplèndida per la cursa, una temperatura fresca que fregava els 10 graus, i una lluna creixent que va ajudar a minimitzar la foscor. Des de primera hora de la tarda l’ambient al Gimnàs Municipal de Sant Quirze era de festa, acompanyats per la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze es van anar succeint les competicions, començant per les infantils en les seves diverses distàncies i la participació de més de 100 nens i nenes, i finalitzant amb la cursa gran, la Nocturna dels Mussols, que amb 450 participants va contribuir a fer gran la festa.


En categoria masculina el duo format per Jordi García (AC77) i Javi Delgado (Spiridon), grans coneixedors del recorregut, va anar distanciant-se poc a poc dels seus rivals, i en aquest ordre van entrar a meta amb tant sols 28 segons de diferencia, la tercera plaça l’ocupà Andreu Simon (Spiridon) a gairebé 3 minuts del vencedor. El guanyador va necessitar tant sols 44 minuts i 28 segons per completar els prop de 12 quilòmetres del traçat, millorant la seva marca de l’any passat.
Pel que fa a les noies, Mònica Ardid (U.A.Terrassa) també va gaudir del coneixement del terreny i va imposar-se sobre Laia Cuevas (Club Matxuca) que entrà en segona posició a poc més d’1 minut. El tercer graó del podí fou per la incombustible Teresa Forn (A.E.Diedre). La guanyadora va completar la cursa amb un temps de 53 minuts i 58 segons, millorant també la seva marca de l’any passat.

Per part de la U.A.Rubi nomes va participar al nostre company TONI TIENDA ,que estant mermat per la caiguda del cap de setmana passat va fer una marca de 59:30 i va assolir la 85 posició de la general.
Cal dir que no es normal la baixa participació que hi ha ultimament a les curses del campionat social per part dels nostres membres.