SHORT TRAIL DE SITGES

Publicado por Secció de Fons UAR dimecres, 2 de maig del 2012

Aquest dissabte alguns membres de la UAR van participar a la Short Trail de Sitges. Una cursa de 23km amb 960m de desnivell. La cursa era dura però en un entorn molt característic i fantàstic alhora de la serra del Garraf. Era un terreny molt pedregós que requeria molta concentració a l’hora de baixar corrent, hi havia zones ràpides, zones tècniques i llocs on s’havia de caminar.
L'organització va fallar una mica alhora de marcar correctament el recorregut ja que hi havia molts punts on era fàcil triar el camí incorrecte. A més a més, només hi havia dutxes pels corredors de la cursa llarga, la ultra trail.
El primer de la cursa va ser l’Agustí Roc, tres vegades campió del Món de curses de muntanya. Per part del club hi van haver molts bon resultats. El primer del club va ser el Dani Pons, amb un temps de 2h10’57’’ i arribant a la 13 posició. Després arribava el Ricard Valenzuela amb 2h35’34’’; seguit de J.J. Pinheiro 2h37’28’’, Mario Molina, 2h40’24’’, Toni Tienda, 2h57’40’’. L’Oriol Palau no va poder acabar la cursa degut a una confusió amb l’itinerari.