CURSA DE MUNTANYA DE RUBÍ 2012

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 6 de maig del 2012


EXCEL·LENTS RESULTATS

Fins a 20 atletes de la UAR van participar a la 12a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí, sent el club amb major nombre de corredors. La cursa amb nou recorregut, amb sortida al pavelló esportiu de La Llana, disposa d'un excel·lent circuit de muntanya. El recorregut d'11km, presenta una gran duresa, marcada pels seus constants desnivells (alguns d'ells força exigents), i algunes baixades força perilloses. Els guanyadors de la cursa han estat en David Serra en categoria masculina, guanyador també de l'anterior edició, (45'57''), i Jacquie Mannhard en categoria femenina (59’35’’). Cal felicitar al Centre Excursionista de Rubí per l'excel·lent organització de la cursa. Aquest any el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 418.
Pel que respecte als resultats de la Unió Atlètica Rubí han estat força interessants. En categoria masculina han finalitzat la prova 17 atletes. El primer de la U.A.Rubí ha estat en Gregorio Ayuso, 9è de la general i 1er Local amb un fenomenal temps de 51'06''. Enhorabona!!! Brígido Aranda amb un temps de 55'40'' ha assolit la 3a posició de la seva cateogoria i Lluís Alarcón la 2a posició de la seva categoria, amb un registre de 1h02'27''. En categoria femenina han finalitzat la prova 3 atletes amb una excel·lent actuació. Lea Morgenthaler  ha estat la primera amb un temps 1h16'15''. Isabel Pinheiro ha assolit la 2a posició de la seva categoria amb un temps d'1h19'33''.
Propera prova del campionat Cursa per Collserola, igual que en edicions anteriors, al finalitzar la prova ens espera la piscina! recordeu portar tovallola i banyador! us hi esperem! *Resultats*