CURSA PER COLLSEROLA 2012

Publicado por Secció de Fons UAR dijous, 24 de maig del 2012

Diumenge 20 de maig va tenir lloc la 22ª edició de la Cursa per Collserola, aquest any amb un nou itinerari, eliminant la part d’ asfalt per l’interior de Cerdanyola i anant directe cap al Parc Natural de Collserola.
Aquest nou recorregut ha fet canviar també la distància de la cursa, escorçant-la a 13 km. Circuit que es va iniciar amb l'ascensió per camins durant els 5 primers kilòmetres per continuar amb un descens ràpid, després un descens suau i finalitzar amb una dura pujada. Amb les pluges es van trobar trams una mica enfangats que inclús van fer que els corredors haguessin d’ aturar-se degut al col·lapse per passar per algun camí estret i amb fang.
Com cada any, és una cursa exigent i molt ben organitzada, malgrat va deslluir al finalitzar degut a la intensa pluja que va caure i no va permetre gaudir de la piscina, l'entrepà de botifarra, la fruita fresca i gelats, opcions que fa molt atractiva la cursa a més del seu recorregut per Collserola. Cal felicitar a la secció d’atletisme del Cerdanyola Club d’Hoquei i el Servei d’Esports de l’ajuntament de Cerdanyola del Vallès per l’excel·lent organització de la cursa.
Aquest any han arribar a la meta un total de 703 corredors. Els guanyadors de la cursa han estat Juan Manuel Alvarez Ramos, amb un temps de 46’08’’ i en categoria femenina, Elena Hidalgo Valls, 58’10’’.
La participació del nostres atletes en aquesta cursa ha estat força nombrosa, amb un total de 15 corredors. El primer d'ells en arribar a estat Roman Mota, amb un temps de 53'41'', arribant en la 24ª posició de la general. Darrera d' ell han anat arribant: Brígido Aranda (58'06''), Toni Navas (58'18''), Jordi Porrera (58'23''), Ricardo Alonso (1h02'30''), Miquel Merino (1h04'02''), Javier Cid (1h16'09''), Pilar Marcos (1h16'09''), Lea Morgenthaler (1h17'08''), Miquel Parrilla (1h17'09''), Santiago Arencibia (1h20'06''), Empar Llobet (1h21'40''), Maria Jesús Carrillo (1h22'38''), Isabel Pinheiro (1h23'56''), Concha Gil (1h30'07''), destacant que la Concha va assolir podi i trofeu al arribar segona en la seva categoria.
Ja només queda una prova del campionat social, el proper 10 de juny a Pineda, cursa de 10 km.