MITJA MARATÓ I 10KM DE CAMBRILS

Publicado por Secció de Fons UAR dijous, 22 de març del 2012

El diumenge 15 de març es va celebrar la 3a edició de la mitja marató de Cambrils. El circuit no era gaire entretingut ja que els atletes havien de completar dues voltes a un circuit de 10,5 km que transcorria pel passeig marítim. El recorregut de la mitja era totalment planer, ideal per a fer marques, si bé l'intens vent segur que va incomodar força els atletes, fent disminuir les seves marques. Es van realitzat conjuntament la cursa de 10 km i la mitja marató. El guanyador de la mitja ha estat Mohamed Benhmbarka amb un temps de 1h06’07’’ i Anahi Herrera Servinamb un tems de 1h29'05'', en categoria masculina i femenina respectivament.

La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 6 atletes. Ricardo Valenzuela, Toni Navas, Javier Cid, Joquín Pinheiro i Isabel Pinheiro en mitja marató, i Jordi Porrera en 10 km. Pròxima cursa MARATÓ DE BARCELONA. MOLTS ÀNIMS I SORT!!! *fotografies* *resultats*