MARATEST (04-03-2012)

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 5 de març del 2012

A la ciutat de Badalona es va organitzar per part de l'Ajuntament i Gaudium Sports la cursa atlètica “Maratest” (04-03-12), amb dues distàncies de 15Km i de 30Km aquesta última més enfocada als participants de la propera marató de Barcelona, marató per cert que tindrà una amplia representació del Club.
Amb un circuit molt planer, amb facilitats d'aparcament i una organització molt professional, els atletes van poder tindre control de temps per xip cada 5Km,avituallament cada 5Km i una bona bossa del corredor, tot plegat va fer que córrer per Badalona fos una cursa atlètica i un plaer.
Circuit urbà de 15km amb sortida i arribada al Palau Olímpic de Badalona, al costat del centre comercial Màgic, el recorregut passa pels llocs mes emblemàtics de la ciutat, llocs que els atletes que han fet 30Km han vist dues vegades,tot amb una temperatura idònia per la pràctica del nostre esport.
La ”classificació” de la prova s'ha fet en base als 15Km,1er Martin Martínez (52:17) i Elena Hidalgo(1:09.47). De la U.A.Rubí van participar 3 atletes: R.Valenzuela (1:03:01), J.J.Sanchez Tebar (1:04:49) i J.J.Pinheiro (1:07:51).