19A CURSA DE MUNTANYA DEL FARELL

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 13 de novembre del 2011

Set atletes de la Unió atlètica Rubí es van desplaçar a la bonica localitat de Caldes per participar en la 19ª Cursa de Muntanya del Farell. El recorregut de 13,2 kms va estar marcat per una intensa pluja a meitat de recorregut que va fer perillosa la baixada des de el Km 9. Els guanyadors van ser en categoria masculina Toni Martin del club 20 sports, amb un temps de 47’ 08” i en categoria femenina Mercè Tusell del CN Caldes que va invertir un temps de 58’ 19”.
Pel que respecte als nostres atletes , el primer en aparèixer en línea d’arribada va ser en Toni Navas amb un gran temps de 55’ 19” i en la 37ena posició, seguit molt a prop de Dani Pons amb 55’ 28” i 39ena posició i a continuació va arribar en J. M. Santamaría amb 55’ 53”i 47 posició. Tots tres van arribar molt a prop els últims quilòmetres, disputant-se l’honor de ser el primer atleta rubinenc en el últims dos quilòmetres de la cursa.  A la resta de la expedició destaquen a Jordi Porrera (58’ 05””i 74ena posició), David Iglesias (1h:04’ 23” i 219ena posició), Toni Tienda (1h:08’05” i lloc 318) i per últim en Francisco Iglesias (1h23’28” i lloc 606),
Només resta felicitar a tots els nostres atletes i emplaçar-vos a tothom a la següent cursa. *Resultats*