47A BEHOBIA - SAN SEBASTIÁN

Publicado por Secció de Fons UAR divendres, 18 de novembre del 2011

El passat 13/11/2011 6 atletes de la Unió Atlètica Rubí es van desplaçar a la Behobia-San Sebastián, una de les curses més espectaculars dels calendari atlètic popular. Una cursa que es caracteritza per la seva excel·lent organització i pel nombrós públic que anima al llarg de tot el recorregut, i que fan més suaus les constants pujades que presenta el recorregut. Aquest any, la clàssica donostiarra, s'ha caracteritzat per la seva alta temperatura (molt inusual en altres edicions) i que en molts casos va fer treballar en excès als serveis sanitaris; finalment els avisos que hi havien per forts vents no van tenir gaire incidència al desenvolupament de la prova. A l'edició 47a s'ha assolit el record de participació: 23.000 inscrits, 19.875 van prendre la sortida i 19.673 arribats. El guanyador de la prova va ser l'etiope Abraha Milaw, 1h02'5'', i en categoria femenina, la seva compatriota Tirhas Gebre, 1h08'07'', rècord de la prova.

Pel que respecte als resultats obtinguts pels atletes del Club. En categoria femenina la primera en arribar va ser la Pilar Marcos, amb un excel·lent temps de 1h47'24'', seguida de la Lea Morgenthaler, 1h48'58''. En categoria masculina el primer en arribar va ser en Javier Cid, amb un bon temps de 1h22'09'', seguit de Miquel Parrilla, 1h42'01'', Mario Molina, 1h44'06'' i Santiago Arencibia, 1h52'48''.