CURSA POPULAR SANT BOI LLOBREGAT 10K 2014

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 5 de maig del 2014



Diumenge 4 a les 10 del mati donava sortida aquesta cursa de la Vila sant Boi, proba dintre del  Challenge de curses solidàries del Baix Llobregat , un circuit de cinc curses populars que promou la solidaritat mitjançant la pràctica de l’esport, a Esplugues, Sant Boi, Martorell i Sant Just Desvern.

Dintre que el cap de setmana a estat ple d activitat en Uar,l organització de la jornada final lliga catalana o participació del campionat per clubs de triatló al Prat, també va poder haver representació a St Boi, una cursa on tradicionalment ha corregut la Uar i es molt coneguda per a tothom de fet l any vinent serà la 30ª edició.
Posant punt i final per la seva preparació cara a la half el A.Tienda, R.Valenzuela, .J.Pinheiro van participar junt amb Lourdes Arroyo i Ricard Mallol.
Un bon dia per córrer i un bon circuit, ben organitzat que tot i tindre un final amb pujada es molt rapid,de fet les  marques de Uar han sigut excel·lents amb una millor marca personal de Antonio Tienda ja sub 40 amb 39;49,Valenzuela 38;04 Pinhe 42;16 i la Lourdes amb 54;59.La sortida i arribada a les pistes d atletisme de la ciutat faciliten els serveis als atletes,a part s ha millorat l accés a pàrquing, la suma de tot es recomanar per       l'any vinent aquesta cursa.



Guanyadors el Andres Acuña i la Judith Corachan amb 32:27 i 39:39.

Classificació
http://resultats.championchip.cat/resultats/cursa-popular-sant-boi-de-llobregat-10k-2014?page=1&nresult=50&ordre=-1&ordre_camp=0&dorsal=&nom=&cognom=&cerca=cerca&club=&sexe=M&categoria=-1


Recordeu que aquest diumenge 11 de maig es celebrarà la cursa de muntanya de Rubí, puntuable per el campionat social.