6a CURSA NOCTURNA DELS MUSSOLS

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 30 de març del 2014

El passat dissabte 29 de març, a Sant Quirze del Vallès, es va disputar la 6a edició de la Cursa Nocturna dels Mussols. Un recorregut de muntanya per la Serra Galliners amb la dificultat de què es fa de nit. En aquesta edició cal afegir el fort vent, però que en cap moment va perillar la celebració de la prova. L’organització ha estat impecable aconseguint una gran participació.

Els guanyadors han estat en Jordi García Ruiz (AC77) i Mónica Ardid (U.A.TERRASSA). De la UAR cal destacar la 2a posició de la Núria Segura en categoria de majors de 40 anys i la 15a posició de la Montse Claramonte en la mateixa categoria. També va participar en Toni Tienda aconseguint el 20è lloc de la categoria de veterans.