CURSA DE L'AMISTAT 2013

Publicado por Secció de Fons UAR dimarts, 12 de novembre del 2013


Hi ha carreres que emanen un esperit, un” halo” diferent, no solament és la pràctica d'un esport, a la teva ciutat i envoltat de companys, és més encara, és estar ficat en el somni d'algú que algun dia va viure intensament aquesta carrera i la va projecta per al futur, any rere any, carreres amb essència,  és el cas de la Cursa de l Amistat; com a molts anys amb, participació UAR i en aquesta edició la 33ª no podia ser d'una altra forma.
Amb l'organització perfecta dirigida per Myrna Mats que segueix donant vida al somni del seu pare .
Recorregut espectacular, és la cursa amb les millors vistes de Barcelona, no podia ser d'una altra forma connectant en les seus 16Km. Montjuïc amb el Tibidabo,
Al final 800 corredors van prendre la sortida a les 8 del matí del dia 1 de Novembre, a les portes del Castell Montjuïc,amb ells, Pilar Marcos,Javier Cid,Santi Sanchez,Ricardo Mallol,Isabel Pinheiro,Ricardo Valenzuela,Antonio Tienda i J.J.Pinherio que van completar el recorregut perfectament , a més amb unes  condicions climàtiques estupendes, l’arribada al Tibidabo just sota l “avió “és... emblemàtica, a més amb un munt d'atencions per part de l'organizacio,des d allà  Barcelona, després de 16Km sembla mes propera “mes teva”.
Al nivell esportiu excel·lent estat de forma dels UAR amb un Javier Cid gairebé recuperat un Santi que va volar pels carrers de Barcelona o una Pilar a un gran nivell.