27a EDICIO DE LES 5 MILLES NOCTURNES DE CERDANYOLA.

Publicado por Secció de Fons UAR dimecres, 20 de novembre del 2013

El passat dissabte es va disputar la 27a edició de la tradicional cursa de les cinc milles nocturnes a Cerdanyola.
A pesar de la pluja van córrer un total de 887 atletes dels 1000 inscrits.
La cursa la va guanyar en Pol Guillem amb un temps de 25'38'' i la Txell Calduch amb 30'22''.

La participació de la U.A. Rubí ha estat força important amb un total de 11 atletes i han fet una bona participació. Cal destacar que era un tarda amb molta pluja però no va faltar cap dels nostres atletes inscrits.
El primer del club ha estat en Jordi Rangel amb un excel·lent temps de 32’17”, seguit a prop de Toni Navas (32'24''). A continuació va arribar a meta en Fede Haba (34'13''), Juan Sánchez (35'20'') i les fèmines Pilar Marcos i Nuria Segura van arribar juntes (36'03''). Seguides de Fernando Feijóo (36'43'') , Mª Jesus Carrillo (42'17''), Montse Claramonte (43'41''), Isabel Pinheiro (45'34'') i Concha Gil (57'08'')

Cal destacar que era un tarda amb molta pluja però no va faltar cap dels nostres atletes inscrits.

En breu penjarem la classificació del campionat social actualitzada.  Les properes curses puntuables per el campionat social son El cros social de la UAR i la Sant Silvestre de Sant Cugat. Segur que tindran una participacio multitudinaria per part dels nostres socis.