CURSA MATADEPERA

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 2 de setembre del 2013


Dissabte 31 d'agost, Matadepera va aculli la novena prova del Circuit de Curses Activa't, sota l'organització conjunta de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa,dintre dels actes de la Festa Major de la localitat vallesana.
Cursa ja clàssica per molts atletes Rubinencs,desprès d un Agost normalment relaxat ,Matadepera marca l inici de curses populars al Setembre .
Circuit de 10Km en dues voltes  amb sortida i arribada  davant les instal·lacions de les Piscines Municipals (Av Del Vallès/Dtor. Flemming). El recorregut inclou diversos carrers del centre del municipi, recorregut molt conegut pels atletes UAR que cada any han tingut presencia a Matadepera, circuit que al final es fa nota a les cames, però molt compensa t .Com sempre un bon nivell tan d assistència com per part l organització que a mes  manté la seva condició solidària. Una part de l'import de les inscripcions anirà destinat a Càrites de Matadepera.
Per tant bona tarda d atletisme popular , amb la presencia de la Isabel Pinheiro,R.Mallol ,l Isabel molt recuperada de la seva lesió i Mallol en forma com sempre.
Guanyador de la proba Nour Radouane Solp.Cat Sabadell amb 32;21 una de les millors marques en aquesta proba i la Encarna Garcia del Vic 40:51.
Bons temps també de atletes UAR com J.J Pinheiro 42:47,J.J S.Tebar 42:50
A.Tienda 42:15 i el R.Valenzuela 39:53
Classificació:

I la propera Cursa recordeu!!: http://www.bcn.cat/cursamerce/ca/inici.html