TRAIL SANT ESTEVE 2013

Publicado por Secció de Fons UAR dimarts, 28 de maig del 2013


Després de la bona experiència de l'any passat, la UAR va tornar a estar present al Trail de Sant Esteve 2013 disputat aquest diumenge 26 de maig. Una desena de socis es van desplaçar cap al Montseny per disfrutar dels seus paratges i les seves muntanyes. 

El Trail de Sant Esteve es una cursa de muntanya d'uns 27km i 1500 metres de desnivell positiu que surt des de Sant Esteve de Palautordera. Els primers kms son de pujada amb poc pendent fins que al km 7 comença una pujada de 'muntanya a través' on es obligat pujar caminant i amb les mans a les cames. Desprès de pujar 700m de desnivell + en apenes 4km s'arriba a l'ermita de Sant Elies on espera un avituallament ple fruita, fruits secs, begudes, gominoles.. Aquí sembla que ja ha acabat la pujada però després d'una petita baixada encara queda 1km i 200m de desnivell +. Ara si be la baixada per pistes forestals fins arribar al km 18 on es baixa per corriols on l'única forma de baixar es posant el cul a terra i agafanse del arbres. Creuem el riu Tordera per un afluent  on l'aigua ens arriba fins els turmells , ultima pujada al castell de Fluvià i tornada a Sant Esteve. 

Els guanyadors d'aquesta edició van ser el Marc Soler amb 2h 14' 43'' en categoria masculina i la Montse Martinez amb 2h 36' 07'' en categoria femenina.  Per la nostra part aquest van ser els resultats:


Ricard Stoyou    2h 48' 38''
Toni Navas        2h 50' 58'' 
Dani Pons          2h 57' 34''
Víctor Gimeno   2h 58' 55''
Toni Tienda       3h 06' 39''
Mario Molina    3h 14' 34''
Nuria Segura     3h 18' 41''
Rafael Dieguez 3h 43' 17''
Toni Muñiz       4h 51' 03''




Cal destacar que la Nuria va quedar tercera en la clasificacio de dones veteranes. 


Desde la secció de Muntanya es vol agrair la gran acollida que ha tingut aquesta sortida. No només per la gran participacio que hi ha agut en una cursa de muntanya d'aquesta duresa sinó també per la gran participacio en els entrenaments conjunts per muntanya que s'han fet per preparar la cursa i que han aconseguit assolir el gran objectiu d'aquesta sortida: fer pinya entre tots els socis de la UAR que ens agrada la muntanya .