1a Edició cursa dels Cinc Cims - Corbera

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 14 de gener del 2013

El diumenge 13 de Gener es va celebrar la 1a edició de cursa de muntanya dels Cinc Cims a Corbera. El recorregut enllaça els 5 cims que envolten la localitat de Corbera, amb una distància total de 26,6 km i un desnivell positiu de 1.325 metres. Es un recorregut dur on es obligat fer CACO en algunes pujades (caminar-corre) però on també hi ha trossos corribles, sobre tot desde el primer cim fins el tercer. Arribats als quart cim (Puig d'Agulles) comença una baixada molt tècnica i perillosa d'uns 4 kms on s'ha d'anar amb molt de compte ja que es un corriol estret ple de pedres grans, trencadisses, giravolts, fang...després queda pujar un últim cim i de baixada cap a Corbera. Els butlletins setmanals que han anat enviat amb tot tipus d'informació per els inscrits a la cursa, les sortides d'entrenament programades les semanes d'abans i les inscripcions esgotades dos mesos abans de la cursa ens feien ensumí que la gent de Corbera estava preparant una grossa per la celebració de la 1a edició de la cursa de muntanya dels Cinc Cims ....i així ha sigut.

A les 9:00 del matí i animats per un grup de batuacada i els gegants del poble van prendre la sortida 360 corredors sent el Josep Chavarria del club C.N Reus Ploms el primer en arribar amb un temps de 2h13'57''. Per part de la U.A.Rubí va participar el Mario Molina que va poder acabar la prova en la posició 147 amb un temps de 3h05'55''. A l'arribada hi havia tot el necessari per recuperarse després del gran esforç: servei de massatges, caldo calent, aigua i begudes isotóniques, fruita, entrepà de butifarra, cerveses..i dutxes a 100 metres.

A mes de felicitar a la organització de la cursa cal destacar que els corredors van estar arropats en tot moment per el poble de Corbera amb gent animant en tots els cims i amb l'arribada plena de gent animant als corredors tot i que el dia no acompanyaba. Cursa totalment recomenable per a la gent que li agrada la muntanya.