Cursa de Muntanya de Terrassa

Publicado por Secció de Fons UAR dijous, 20 de desembre del 2012

El diumenge 16 de desembre es va celebrar a les 9h la cursa de muntanya de Terrassa i a les 10:30h la duatló de Terrassa. A totes dues competicions hi havia força nivell amb la presencia a la cursa de la Mònica Ardid, campiona copa Espanya de curses verticals i a la duatló hi havia tots els guanyadors de la lliga de duatló de l’any passat a part de ser prova puntuable del campionat de duatló de bombers i policies.

Pel que fa a la cursa de muntanya consta de 10 Km aprox. que discorren pràcticament en la seva totalitat per terreny sense asfaltar, i que acaba endinsant-se al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, una zona privilegiada i de gran bellessa. La cursa és força ràpida ja que encara que fins més enllà del quilòmetre cinc puja després hi ha una llarga baixada que permet agafar velocitat. A més, durant aquesta baixada els corredors passen per corriols estrets i tècnics que donen bellesa i duresa a la prova. El primer de la cursa va ser Lluis Vila del Club Natació Terrassa amb un temps de 36m54s. En categoria femenina la guanyadora va ser Mònica Ardid amb un temps de 44m44s. Per part de la UAR hi va participar en Daniel Pons que va acabar en la posició 47 de la general d’un total de 366 corredors arribats, amb un temps de 45m32s.