27a Pujada i baixada a Guanta

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 4 de novembre del 2012

Aquest diumenge 4 de Novembre s'ha disputat la 27a edició de la Pujada i baixada a Guanta. La cursa de muntanya transcorre en un 90% del seu recorregut per pistes forestals i te una distancia aproximada de 12,3km i un desnivell positiu de 215 metres. Finalment el temps metereologic ha respectat als 600 atletes que han pres la sortida sent el guanyador Jaume Domingo Soler del California Sports amb un temps de 42'15''.

Aquesta cursa està dintre del campionat social del club i en total em tingut 9 representats de la Unió atlètica Rubí:
S'han de destacar al Román Mota que va arribar en la posició 15a de la general i 2nd de la categoria M4 amb un temps de 47'34'' i a la Laura Martin que amb un temps de 54'25'' va ser la 4a dona de la general, felicitats!. També cal destacar al Miquel Merino que va arribar en la posició 31 de la general amb un gran temps de 49'27''. La resta dels corredors del nostre club que van participar en questa cursa son el Jose Manuel Santamaría amb un temps de 52'00'', el Jordi Porrera amb 53'37'',Toni Tienda amb 58'01'', Miquel Parrilla amb 1h1'55'', Lea Morgenthaler amb1h08'57'' i finalment l'Isabel Pinheiro amb 1h14'36''. Aquí podreu trobar tots els resultats d'aquesta cursa Resultats

Pròximament penjarem les fotos de la cursa.