MITJA MARATÓ COLLSEROLA [07/10/2012]

Publicado por Secció de Fons UAR dilluns, 8 d’octubre del 2012

PÒDIUM DE LA U.A.R.

El passat diumenge 7 d’octubre, es va disputar la XV Mitja Marató del Parc de Collserola, organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta. Prova inclosa dins el campionat social de la Unió Atlètica Rubí. A les 8:30h començaven, al Velòdrom d'Horta, els 21.097m de la mitja marató. El recorregut presentava diferents corriols, on fins hi tot calia caminar, alguna baixada pronunciada, diferents pujades de diferent pendent, tot amb un excel·lent entorn natural i espectaculars panoràmiques. La victòria en categoria masculina va ser per en Pere Ocaña (1h36'21'') i en categoria femenina per la Susana López (1h51'16''). El nombre total d'atletes que van finalitzar la mitja marató va ser de 419.
La participació de la Unió Atlètica Rubí va estar representada per un total de 12 atletes, amb uns extraordinaris resultats. Cal destacar la 3a posició absoluta assolida per Gregorio Ayuso, amb un temps de 1h38'40'' i la 6a posició d'en Román Mota, 1h40'56. Entre els 15 primers de la general absoluta també van entrar en Miquel Merino, posició 12 i Víctor Gimeno, posició 15. Enhorabona a tots quatre!! També van finalitzar la prova en Dani Pons, Ivan Santos, Jordi Porrera, Miquel Parrilla, Toni Tienda i Xavier Cid. En categoria femenina, van finalitzar la prova la Pilar Marcos i Lea Morgenthaler, posició 15 i 16 de la general femenina, amb mateix temps de 2h24'45''. Propera Cursa Pujada i Baixada a Guanta, el dia 4 de novembre. *Resultats*