34a CURSA DE LA MERCÈ

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 16 de setembre del 2012


Aquest diumenge 16 de setembre s’ha disputat la tradicional cursa de la Mercè a la ciutat de Barcelona, amb la que es dona inici al campionat social 2012/13. Aquest any s’han realitzat uns lleugers canvis en el recorregut que han permès córrer més còmodament als atletes i assolir el rècord de participació de 16.000 inscrits, i 12.754 arribats. La temperatura de la cursa no ha acompanyat, massa alta, entorn als 25º. Els guanyadors de la cursa han estat en Roger Roca en categoria masculina (30’41’’) i Carla Bertos en categoria femenina (38’30’’).
Gran participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 17 atletes. El  primer del club ha estat en José María Fernández amb un excel·lent registre de 34’40’’ i una sensacional posició 23 a la general, enhorabona!! En categoria masculina, també s’han assolit excel·lents registres, si atenem a les condicions climàtiques i que la temporada acaba de començar. En Gregorio Ayuso ha obtingut un magnífic registre de 36’08’’, assolint marca personal i posició 59 de la general; Miquel Merino, 38’32’’, totalment recuperat!!! i Jordi Porrera, 38’34’’.
En categoria femenina, han participat fins a un total de 7 atletes. La primera del club ha estat la Pilar Marcos, amb un excel·lent registre de 46’53’’ Cal destacar també el gran registre realitzat per la Lea Morgenthaler, 48'26'', i la recuperació de la Fátima Pinheiro després d’un llarg període d’inactivitat.
Des de la Secció de Fons volem agrair i animar als socis i sòcies la bona predisposició amb que estan prenent el Campionat Social, cada any es millora la qualitat i la quantitat de participants. També es vol agrair que, en general, tots els corredors es van inscriure a la cursa correctament (U.A.RUBI, en majúscules, sense espais i sense accent). Propera Cursa Mitja Marató de Collserola, el dia 7 d’octubre.*Resultats**Fotografies*