CURSA CASTELLBISBAL 19/08/2012

Publicado por Secció de Fons UAR dimecres, 22 d’agost del 2012


Continua l'activitat del Club en Agost, ja sigui per manteniment o per gaudir de les nombroses curses que s'organitzen en festes populars, la qüestió és que el fons continua molt viu en aquest període de vacances. 
Com exemple tenim la Cursa Popular de Festa Major de Castellbisbal, el passat diumenge, 19 d’agost, en la que van participar 7 membres de la U.A.R. La cursa és un veritable trencacames de 6.200 metres als que s’ha d’afegir la forta calor que es va patir fent aquest recorregut molt dur i exigent. Això sí, cursa gratuïta i amb regal de samarreta i 2 avituallaments i la veritat que és maca de fer.
El guanyador va ser Manuel Torres de l'Esportiu Penedès amb un temps de 21’00’’ just, és a dir a un promig de 3'23"/Km i en fèmines la Carmen Ballesteros 26’28’’.
Per part del nostre club els resultats varen ser els següents:
  • Jordi Porrera 24'32"(promig 3'57"/km) i 31é.de la general, que continua amb una gran estat de forma.
  • Ricard Valenzuela 25'50""(promig 4'10"/km) i 59é.de la general
  • Juan José Sánchez 27'30"
  • Toni Tienda 27'32"
  • Lluís Alarcón 28'52"
  • Rafael Jaramillo 30'42" 
  • Ricardo Mallol 33'17".




La comissió de fons agraeix a Ricard Valenzuela, Toni Tienda i Jordi Porrera la redacció de la crònica.



Un altre exemple d’activitats realitzades durant l’estiu és la participació de dos membres del Club (Pilar Marcos i Xavier Cid) a la Marató de San Francisco. En aquesta marató, tradicionalment, participen al voltant de 25.000 persones en cinc distàncies diferents dins el mateix esdeveniment (marató, mitja marató de la primera o segona meitat, 5 km i cursa infantil). 
Cursa molt atractiva degut al seu recorregut per la ciutat, realitzant-se per rutes escèniques al voltant de la badia de San Francisco, creuant l’emblemàtic Golden Gate Bridge, a l’ alçada del kilòmetre 15 i tornant de nou a la ciutat. No es considera una marató de les ràpides degut a que al recorregut hi ha alguna que altre de les famoses pujades de la ciutat, però la temperatura es molt agradable, al voltant dels 15ºC. Molt bona organització i gent animant a pesar de l’hora de la cursa ja que la sortida, que es feia esglaonada per temps, començava a les 5.30 del matí pels primers fins a les 6.30 que sortien els últims. Pilar i Xavier van fer el recorregut en 3h50’18’’.