MITJA MARATÓ DE VIENA 15/04/2012

Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 22 d’abril del 2012

El passat diumenge 15 d'abril de 2012 es va disputar la 29ª edició de la Marató de Viena coincidint també amb la mitja marató. Un grup d' atletes, familiars i amics de la UAR es van desplaçar cap a la ciutat dels edificis històrics i palaus dels Habsburgo per participar-hi (en total 16 persones).

La cursa transcorre pels més importants llocs turístics com el Prater, State Opera o la residència imperial de Schönbrunn. S' inicia creuant el Danubi i finalitza al centre de la ciutat, és una carrera cultural de recorregut força pla. Cal destacar l'espectacular Fira del Corredor, amb fuita, menjar, regals, etc. Un total de 36.157 corredors van participar amb rècord de participació a la prova.

El dia de la cursa el temps era agradable encara que una mica ennuvolat i ventós que causava sensació de fred. La prova va ser guanyada en categoria masculina per l' etíop Haile Gebrselassie, aturant el cronòmetre a 1h00'52'', i en categoria femenina per la Paula Radcliffe (1h10' 03'').
Com a representants de la UAR, van participar 9 atletes. Tots van realitzar bones marques dins les seves possibilitats i el tipus de dieta seguida en els dos dies anteriors. El primer del club en arribar va ser en Vicente Blasco (1h21'04''), realitzant marca personal, enhorabona!!!, seguit de Ricard Valenzuela (1h28'25''), Miquel Parrilla (1h33'24''), J.J. Pinheiro (1h33'57''), Toni Tienda (1h43'27''), Javier Cid (1h54'32''), Pilar Marcos (1h54'33''), Isabel Pinheiro (2h02'05''), Lea Morgenthaler (2h06'05''). A la prova també va participar la Cecilia Medina (2h04'12''), amiga del grup.
Es va gaudir d' un cap de setmana amb molt bona companyia i es va riure molt, amb previsió de pluja durant tots els dies que finalment només van ser dues gotes que no van impedir disfrutar dels passejos per la ciutat imperial. *Fotografies 1* *Fotografies 2*