CURSES 22-01-2012

Publicado por Secció de Fons UAR dimecres, 25 de gener del 2012

10km de Mollet del Vallès 2012
Aquest diumenge 22 de gener de 2012 s'ha disputat els 10km de Mollet del Vallès 2012, cursa puntuable al campionat social. La prova presenta un recorregut bastant ràpid, si considerem que és mixta entre asfalt i muntanya. Aquest any la cursa ha presentat un total de 1.103 arribats. La organització ha trobat un bon equilibri respecte l'hora de sortida, ambient, natura i atenció als corredors. La cursa va estar guanyada per Abdolali El Bouchiki amb un temps de 34'07''. Per part de la Unió Atlètica Rubí en Jordi Porrera va disputar la prova amb un magnífic resultat de 40'32'' i posició 63 de la general. Enhorabona!!! *resultats*

Cursa de Muntanya de Castellbisbal (22km)
La gran majoria les curses que formen part de la Lliga Social acostumen a ser proves sobre asfalt, ja siguin de 10 o de 21,1 km. Mica en mica, però les proves que es desenvolupen per terrenys forestals, com és el cas de la Cursa de Muntanya de Castellbisbal (22km),  es van fent un lloc al nostre calendari . Aquesta cursa, que celebrava la seva segona edició i debutava per primera vegada al programa del  nostre campionat, ha esdevingut una bona oportunitat per descobrir o retrobar-se amb un paisatge proper i sovint deixat de banda.
El recorregut, format per corriols de bosc i pujades i baixades  tècnicament exigents, va fer  que la cursa  resultés dura i esgotadora. En aquesta ocasió, i a diferència de les curses sobre asfalt, en les quals preval la resistència i una bona velocitat de creuer, no n’hi havia prou amb mantenir un ritme alt. La força també resultava un element determinant. La prova era molt variada i entretinguda. S'havia de saltar, girar, zigzaguejar, baixar a altes velocitats i afrontar pujades on caminaves amb la llengua fora. El guanyador de la cursa va fer un temps d’una hora i trenta-dos minuts. Destacada l'actuació del rubinenc Albert Ceamanos (C.N. Rubí), que va ocupar la novena posició.
Pel que fa als atletes del Club, els primers en arribar van ser Toni Navas i Dani Pons, 27è i 28è respectivament, amb una marques 1:44"45 i 1:45'00". Tots dos van disputar-se el primer lloc amb molta emoció i  es van intercanviar les posicions constantment. El Dani va demostrar ser un baixador formidable, però va perdre temps amb uns cordons q no paraven de deslligar-se. La cursa la van completar el Ricardo Alonso (60è), Mario Molina (135è) i Toni Tienda (201è). L'organització va acabar premiant amb un entrepà de botifarra a tots els participants. *resultats*

Marató de Gran Canària
Aquest diumenge 22 de gener es va disputar la Marató de Gran Canària, que a més era Campionat d'Espanya de veterans. La prova presentava un recorregut força agradable, i les temperatures tot i ser altes van respectar força als atletes. En aquesta prova van participar dos membres de la UAR. Cal destacar l'actuació de la Pilar Marcos, realitzant marca personal de la distància 3h52'33'', 14 en posició general femenina  i 4a de la seva categoria. També va disputar la prova en Javier Cid, amb el mateix temps. *resultats*