45e CROS INTERNACIONAL CIUTAT DE GRANOLLERS

Publicado por Secció de Fons UAR dijous, 15 de desembre del 2011

El passat diumenge 11 de desembre es va celebrar l'edició quaranta-cinc del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana.
La victòria absoluta ha estat pels atletes kenyans Hillary Kipchumba i Joan Chelimo a la categoria masculina i femenina respectivament.
Per al que respecta a la participació de la UAR, el veterà José María Fernández es va atrevir a córrer en la cursa sènior assolint la posició 56 realitzant un temps final de 33’54” en els 10 kms de recorregut (a 3’24” el km). En la categoria veterà en Vicente Blasco va assolir el 16è lloc amb un temps de 27’33” en els 7.500 metres de recorregut. Seguidament va arribar l’Arkadi Grigorian en el lloc 28 enregistrant un temps de 28’28”. A la cursa Open van participar en Víctor Gimeno assolint una brillant 4a posició amb un temps de 28’41” i tot seguit, en la 5a posició, va arribar en Gregorio Ayuso assolint un temps de 28’43” *Resultats* *Fotografies*