5 MILLES NOCTURNES DE CERDANYOLA 2011

Publicado por Secció de Fons UAR dimecres, 23 de novembre del 2011

El dissabte 19 de novembre es va celebrar la 25a edició de les 5 milles nocturnes de Cerdanyola del Vallès. El recorregut s’ubica a la zona sud del municipi, en la seva totalitat sobre asfalt. El traçat de la cursa presenta diferents pujades i baixades totes suaus, a excepció de la última rampa, a falta de 500 metres a meta, que tot i ser curta presenta pendents superiors al 7%, i que fan patir de valent. Cal felicitar al Cerdanyola Club Hoquei i al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per la bona organització i correcta senyalització de tot el recorregut. Els guanyadors de la cursa han estat en Pol Guillén en categoria masculina (amb un temps de 24'52'') i per altre vegada Txell Calduch Prat en categoria femenina (29'37''). Aquest any, el nombre total d’atletes que han finalitzat la prova ha estat de 985.

La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat representada per 8 atletes, 4 en categoria masculina i 4 en categoria femenina. El primer del club ha estat en Pedro De Dios que entrava amb un temps de 37’37”. En segona posició ha arribat en Rafael Jaramillo, amb un temps de 39’22’’. La primera corredora de la UAR va ser la Empar Llobet amb un temps de 42’48’’. Molt seguits van entrar en German Torrejon (44’48’’), la Lea Morgenthaler (44’35’’), i en Miquel Parrilla (44’36’’). Finalment van acavar la proba la Montse Claramonte amb un temps de 46’25’’ seguida a pocs segons de Concha Gil, que finalitzava la prova amb un temps de 46’35’’ i com a la guanyadora de la seva categoria. ¡¡Enhorabona Concha!!