26a PUJADA I BAIXADA A GUANTA

Publicado por Secció de Fons UAR divendres, 4 de novembre del 2011

Nova cita del Club a Setmenant pel tal de córrer la pujada i baixada a Guanta en la seva 26ª edició. Aquest Diumenge 6 de Novembre un bon nombre de companys van participar en aquesta prova clàssica que, junt amb la cursa del Farell, s’ha fet un lloc als calendaris dels Clubs, que com al nostre les inclouen per la seva bona organització, circuits atractius i proximitat a la nostra ciutat.
Aquest any l’organització de Guanta es va haver obligada, per tal de garantir la seguretat dels corredors, a fer un petit canvi al circuit, les pluges dels darrers dies van fer que una part dels 12.3Km no estiguessin en bones condiciones i es va retallar  en un 1Km aprox. el circuit, fent la pujada i baixada pel mateix lloc, tot i això, no va restar intensitat ni bellesa a la prova que amb l’afegit de les atencions als corredors va treure una molt bona nota.
Guanyadors en Jaume Domingo 39:17 Califòrnia Esports i la Isabel Oliván 48:21 Viladecavalls, del nostre Club excel·lent cursa del Dani Pons 45:49 i Lea Morgenthaler 59:05, Toni Navas 46:16, J.M.Santamaria 46:33, Ricard Valenzuela 47:09, Jordi Porrera 47:26, Ricardo Alonso 50:10, J.J Pinheiro 50:47, Miquel Parrilla 50:59, J.J Sánchez Tebar 51:34, Toni Tienda 55:06, Ricardo Mallol 1:04:49, Jorge Revenaque 1:08:58 i Isabel Pinheiro 1:09:17. Propera cursa El Farell, us hi esperem! *Resultats*