Publicado por Secció de Fons UAR diumenge, 12 de febrer del 2012

El passat diumenge 12 de febrer es va disputar la Mitja Marató de Gavà-Castelldefels-Gavà amb una gran participació, 1686 atletes arribats. El circuit era força pla, idoni per fer grans marques, encara que tota la part final tenia un petit desnivell que no et deixava córrer de forma còmoda, i el fred i el fort vent tampoc ajudaven gens. Els guanyadors de la cursa han estat en Alan Manchado en categoria masculina (1h11’16’’) i Raquel Parrado en categoria femenina (1h21’20’’).
De la U.A.RUBÍ es van desplaçar 6 atletes, 5 en categoria masculina i 1 en femenina. El primer del club ha estat en Toni Navas, que entrava en la posició 106 de la general, assolint una excel·lent marca de 1h24’49”. Després va arribar en Manuel Méndez, 1h29’41’’, Javier Cid, 1h37’39’’, David Iglesias, 1h38’40’’, Isabel Pinheiro, 1h57’54’’ i Ricard Mallol amb un registre de 2h01’31’’. Pròxima cursa Mitja Marató de Barcelona, us hi esperem!  *Resultats* *Fotografies*